Érettségi vizsga, érettségi bizonyítvány

Az érettségi vizsga felsőoktatási tanulmányaink, így későbbi hivatásunk alapja. Még nincs érettségi vizsgája? Szeretne leérettségezni? Érettségizzen le!

Érettségi vizsga

az érettségi vizsga megszerzése fontos

 

Akár középiskolás diákként, akár később, már dolgozó felnőttként tervezzük letenni az érettségi vizsgát, a felkészülés az érettségi vizsgára komoly munkát jelent.
Az érettségi vizsgán négy év anyagáról kell számot adnunk, és egyszerre több tárgyból kell leérettségizni.

Mindenki más tantárgyból erősebb; egyesek inkább humán beállítottságúak, így az irodalom, a nyelvtan vagy a történelem nem jelent problémát a számukra, de például a fizikával már hadilábon állnak. Mások pedig matematikából remekelnek ugyan, de a nyelvekkel komoly gondjaik vannak.

Egyedül sokkal nehezebb felkészülni az érettségi vizsgára.


Nem szégyen bevallani, ha úgy érezzük, egyedül nem megy a felkészülés az érettségire. A lényeg, hogy inkább kérjünk segítséget, mint hogy alapos tudás nélkül menjünk el az érettségi vizsgára. Akár a humán, akár a reál tárgyakból lenne szükségünk korrepetálásra, érdemes magántanárhoz fordulnunk, aki saját tempónk és felkészültségi szintünk alapján állít össze számunkra egy tervet, amelyet betartva könnyen megtanulhatunk mindent, ami az érettségi vizsgára kell és stressz mentesen tudunk leérettségizni.

 

Munka mellett is leteheted az érettségi vizsgát


Ha nem utolsó éves középiskolásként, hanem később, már dolgozó felnőttként, a munka mellett szeretnénk pótolni, a hiányzó érettségi vizsgánkat, még inkább szükségünk lesz segítségre ahhoz, hogy letehessük az érettségit, hiszen az évek, évtizedek során biztosan sokat felejtettünk.
Egy magántanár segít felszínre hozni a régi tudást, így sok év kihagyás után is felkészülhetünk az érettségire. Magántanáraink minden tantárgyból vállalnak érettségi vizsgára való felkészítést és korrepetálást.

Könnyebben bekerülhetsz az egyetemre


Ha úgy érzed, egyedül nem menne a felkészülés az érettségire, felvételire, menj biztosra, és fogadj magántanárt! Így garantáltan jó jegyet szerzel az érettségin, és könnyebben bekerülhetsz a választott főiskolára vagy egyetemre. Érettségi vizsga nélkül nincs felvételi sem!

 • Sikeres érettségi vizsga akár a nulláról!

  Ha diákként valamiért elmulasztottuk letenni az érettségi vizsgát, de szükségét érezzük az érettségi bizonyítvány megszerzésének, soha sem késő elkezdeni tanulni és leérettségizni!

 • Készülj profikkal az érettségire!

  Aki komolyan veszi az érettségit, mert tudja, hogy nagyon is számít az eredménye, hiszen csak így kerülhet be az első helyen megjelölt felsőoktatási intézménybe, már hónapokkal az érettségi vizsga előtt elkezdi a tanulást, felkészülést az érettségire. Főképp akkor, ha az érettségi tárgyak között olyanok is vannak, amelyekkel mindig is hadilábon állt.

 • Korrepetálás

  Javíts az év végi jegyeiden! Ha egy fontos dolgozat közeleg, vagy a félévi, év végi átlagodon szeretnél javítani, de úgy érzed, egyedül nem megy, bátran kérj segítséget, és járj korrepetálásra - magántanárhoz. A rendszeres korrepetálás nem csak a jegyeidet javítja, hanem a sikeres érettségi vizsga záloga is.

 • Magántanár

  Természetesen az érettségire való felkészüléshez szükséged lesz saját szorgalmadra és kitartásodra is, de a tanár személyén is rengeteg múlik.

 • nyelvvizgsa előkészítő - idegen nyelv oktatás

  Nyelvtudásra manapság minden szakterületen szükség van. Ha szeretnéd könnyedén letenni a nyelvvizsgád, hozd fel magadat angolból vagy németből most egy magántanár segítségével -  járj korrepetálásra!

  Nyelvvizsga felkészítés

   


FaXuniL Kft (H-2220 VECSÉS Város utca 2., telefon:+36-30-256-8-255, adószám13017996-2-13)

Google PageRank