Érettségi vizsga, érettségi bizonyítvány

Az érettségi vizsga felsőoktatási tanulmányaink, így későbbi hivatásunk alapja. Még nincs érettségi vizsgája? Szeretne leérettségezni? Érettségizzen le!

Készülj profikkal az érettségire!

érettségitől függ felvételi esélyed
 

Ne hagyd, hogy egy rossz jegy rontsa a felvételi esélyeidet!

Mások vagyunk; kinek a humán tárgyak, mint a nyelvek, a történelem vagy a magyar megy jobban, mások pedig a számtanpéldákat oldják meg könnyebben.
Nem is kell minden tantárgyból egyformán jónak lenni, hiszen későbbi tanulmányaink után úgyis arra fókuszálunk majd, amiben igazán profik vagyunk, és amit szeretünk is tanulni.

De az érettségin még a nemszeretem matematikából vagy épp nyelvtanból is teljesítenünk kell. Nem hagyhatjuk, hogy egy olyan tárgy rontsa le az átlagunkat – és így felvételi esélyeinket –, amely már a négy év során is megkeserítette az életünket. Ahelyett, hogy elintéznénk egy legyintéssel, hogy „nem baj, a többi majd jobban sikerül”, sokkal jobban tesszük, ha segítséget kérünk az érettségi vizsgára való felkészüléshez.

 

korrepetálás, magántanár

Bármelyik tantárgyból kérhetsz korrepetálást

Válasszunk egy olyan magántanárt, aki több tucat diákot korrepetált már vagy készített fel sikeresen az érettségi vizsgára. Az ő esetében biztosak lehetünk abban, hogy nekünk is át tudja adni úgy az anyagot, hogy valóban megértsük, és az elméleteket alkalmazni tudjuk majd az érettségi vizsga gyakorlatainál.
Nagyon bosszantó, ha csak néhány ponttal maradunk el a felvételi ponthatártól, és így foszlanak semmivé a jövőnket illető terveink, legalábbis arra az évre. Érdemesebb biztosra mennünk, és segítséget kérnünk az érettségi felkészüléshez egy magántanártól, akár matematikából vagy fizikából, akár történelemből vagy földrajzból, akár nyelvekből van szükségünk korrepetálásra.

 

saját tempódban haladhatsz a felkészülés során


Magántanáraink a diák saját tudásszintje és tempója alapján alakítják ki az órák anyagát, így senkinek sem kell attól félnie, hogy valamit nem ért majd, vagy épp túl lassan haladnak, és nem lesz idő mindent átvenni. Akár végzős középiskolásként, akár felnőttként, munka mellett szeretnél sikeres érettségi vizsgát tenni, és biztosra mennél, keress meg minket most elérhetőségeinken, és válaszd ki a számodra leginkább megfelelő magántanárt, aki alaposan felkészít a rád váró megmérettetésre.

 


FaXuniL Kft (H-2220 VECSÉS Város utca 2., telefon:+36-30-256-8-255, adószám13017996-2-13)

Google PageRank