Érettségi vizsga, érettségi bizonyítvány

Az érettségi vizsga felsőoktatási tanulmányaink, így későbbi hivatásunk alapja. Még nincs érettségi vizsgája? Szeretne leérettségezni? Érettségizzen le!

nyelvvizgsa előkészítő - idegen nyelv oktatás

kapcsolódó tartalmak

Nyelvtudásra manapság minden szakterületen szükség van, így nem lazsálhatsz az angolórán vagy németórákon akkor sem, ha nem tolmácsnak vagy nyelvtanárnak készülsz. Ráadásul, ha már a középiskola első éveiben is jól teljesítesz a tanórákon, a nyelvvizsgát is könnyebben leteheted.

 

Diploma nincs nyelvvizsga nélkül!

 

Nem kell majd azzal szembesülnöd később, az egyetem végén, hogy hiába végezted el a tárgyakat, és védted meg a szakdolgozatod, a diplomát nem tudod átvenni, mert nincs meg a nyelvvizsgád. Ehhez persze az kell, hogy minden nyelvórára szorgalmasan készülj. Ha viszont nincs jó nyelvérzéked, így nehezen érted meg a szabályszerűségeket, könnyen lemaradhatsz, a sikertelenség pedig letörheti a lelkesedésed.

Ekkor érdemes az iskolán kívül is gyakorolnod a nyelvet egy kicsit, hogy jobban értsd, ami az órán folyik, így jobb jegyeket szerezz a dolgozatok és felelések alkalmával.

Magántanáraink vállalnak korrepetálást angolból, németből, franciából, illetve számtalan más idegen nyelvből is. Ha magántanárhoz fordulsz, biztos lehetsz benne, hogy a korrepetálás kifejezetten a te tempódban és a saját igényeidhez alkalmazkodva folyik majd.

 

a cél a nyelvizsga megszerzése

 

Nem maradsz le azért, mert valamit nem értesz, és a hibáidat is korrigálják, így egy idő után garantáltan nem követed el őket többet. Ha a későbbiekben szeretnéd könnyedén letenni a nyelvvizsgád, hozd fel magadat angolból vagy németből most egy magántanár segítségével!

 

Felkészítés nyelvvizsgára

  • angol tanítás

  • német tanítás

  • francia oktatás

  • spanyol oktatás

  • olasz tanítás

  • orosz nyelvórák

  • kínai nyelvórák


FaXuniL Kft (H-2220 VECSÉS Város utca 2., telefon:+36-30-256-8-255, adószám13017996-2-13)

Google PageRank