Érettségi vizsga, érettségi bizonyítvány

Az érettségi vizsga felsőoktatási tanulmányaink, így későbbi hivatásunk alapja. Még nincs érettségi vizsgája? Szeretne leérettségezni? Érettségizzen le!

Korrepetálás kémiából, korrepetálás biológiából


A növényrendszertan vagy a periódusos rendszer nem mindenkit hoz lázba. Ha nem szereted a biológiát és a kémiát, és a jövőben nem is szeretnél ilyesmivel foglalkozni, biztosan várod már a középiskola végét, hogy végre megszabadulj tőlük. De addig még muszáj alaposan felkészülnöd a kémia dolgozatokra és a biológia feleletekre, hiszen ha folyton rossz jegyet szerzel, az év vége felé közeledve már sokkal többet kell tanulnod, hogy ki tudd javítani.

Ha nem szeretünk egy tantárgyat, általában nem is teljesítünk túl jól, hiszen nem érdekel. Annyit azonban megtehetünk, hogy képességeinkhez mérten rendesen felkészülünk a megmérettetésekre.

 

kémiatanár, biológiatanár

 

Ha ez egyedül mindeddig nem sikerült, nyugodtan kérhetsz segítséget hozzá. Válassz egy szimpatikus magántanárt, és a korrepetáláson vegyétek át azokat a témaköröket, amelyeket nem értesz. Akár az anatómia, akár a kémiai reakcióegyenletek nem mennek, a megfelelő szakember segítségével és kellő szorgalommal felhozhatod magad arra a szintre, hogy jó jegyet szerezz a következő dolgozat vagy felelés alkalmával.

Kezdd el minél hamarabb a felkészülést, nehogy kicsússz az időből!
 

Felkészítés a biológia és kémia érettségire.


FaXuniL Kft (H-2220 VECSÉS Város utca 2., telefon:+36-30-256-8-255, adószám13017996-2-13)

Google PageRank