Érettségi vizsga, érettségi bizonyítvány

Az érettségi vizsga felsőoktatási tanulmányaink, így későbbi hivatásunk alapja. Még nincs érettségi vizsgája? Szeretne leérettségezni? Érettségizzen le!

Korrepetálás történelemből, korrepetálás földrajzból

 

Ha orvosnak vagy tolmácsnak készülsz, később nem lesz szükséged arra, hogy kiselőadást tudj tartani a mohácsi csatáról, a lánchegységek keletkezéséről vagy Afrika gazdaságáról. Ha inkább a biológiát vagy a nyelveket szereted, valószínűleg nem is érdekelnek ezek a témák.

De ha könnyen át akarsz menni év végén, nem teheted meg, hogy nem készülsz fel rendesen a dolgozatokra és a felelésekre. A történelem ráadásul érettségi tárgy is, így ha most nem tanulsz, mire eljön az utolsó év vége, sokkal nehezebb dolgod lesz.

 

történelemtanár, földrajzatanár

 

Ha történelemből vagy földrajzból épp egy olyan témakörnél tartotok, amely bonyolultabb vagy unalmasabb, mint az eddigiek, biztosan még nehezebb megtanulnod.

De szerencsére ilyenkor sincs veszve a helyzet, hiszen bármikor kérhetsz segítséget egy magántanártól. Ha vállalod, hogy egy ideig korrepetálásra jársz, sokkal könnyebben fel tudsz majd készülni a dolgozatokra. Illetve, az órákon is aktívabban részt vehetsz, amivel jó pontot szerezhetsz a tanárodnál.

Egy magántanárnál nem kell szégyenkezned amiatt, hogy nem értesz valamit, hiszen nem lesz tanúja az egész osztály, ha kérdezel valamit. Szívesen elmagyarázza neked még egyszer, szemléletesebben az adott témát, és segít átlátni a történelmi vagy gazdasági összefüggéseket.

Ha nem szeretnél lemaradni a tanulásban, kérj még ma segítséget!

 

Felkészítés a történelem és földrajz érettségire.


FaXuniL Kft (H-2220 VECSÉS Város utca 2., telefon:+36-30-256-8-255, adószám13017996-2-13)

Google PageRank