Érettségi vizsga, érettségi bizonyítvány

Az érettségi vizsga felsőoktatási tanulmányaink, így későbbi hivatásunk alapja. Még nincs érettségi vizsgája? Szeretne leérettségezni? Érettségizzen le!

Korrepetálás

Javíts az év végi jegyeiden!
 

Ha az érettségi számodra még távoli, akkor is szükséged lehet segítségre a tanulásban. Hiszen nem mehet mindenkinek mindegyik tantárgy ugyanolyan jól. Egyesek nagyon könnyen tanulnak nyelveket és kiváló a helyesírásuk, de a történelem vagy a matematika kifog rajtuk. Mások gond nélkül megoldják a legnehezebb fizikapéldákat is, de az angol igeidőkkel hadilábon állnak.

ha egyedül nem megy... segítünk!

Ha egy fontos dolgozat közeleg, vagy a félévi, év végi átlagodon szeretnél javítani, de úgy érzed, egyedül nem megy, bátran kérj segítséget, és járj korrepetálásra!


ugye nem akarsz megbukni, évet ismételni?


Ha esetleg valamiből bukásra állsz, nem kockáztathatod meg, hogy ne sikerüljön a javító felelet, hiszen ha a tanár nem adja meg a kettest, az egész nyarat tanulással töltheted, míg a barátaid a Balaton partján hűsölnek. De ha alaposan felkészülsz, biztosan meglesz a jobb jegy.  Főleg, ha egy tapasztalt magántanár korrepetál előtte.

 

Egyéni igényre szabott magánórák


Képzett és gyakorlott, türelmes magántanáraink számtalan diákot készítettek már fel magyarból, matematikából, fizikából vagy nyelvekből egy dolgozatra vagy feleletre, illetve segítettek javítani év végi átlagukon. Ha magántanárhoz jársz, úgy tudod alakítani az órákat, ahogyan szeretnéd, így azok illeszkednek majd a saját időbeosztásodhoz. Neked nem kell senkihez alkalmazkodnod, hiszen a tanár alkalmazkodik hozzád.

Járhatsz órákra hétköznap, iskola után vagy akár hétvégén. Persze, rád is komoly munka vár, hiszen egyedül is készülnöd kell; de mivel a magántanárnak köszönhetően már érteni fogod az elméletet, a gyakorlati példákat egyedül is meg tudod oldani.

 


saját tempód szerint haladhatsz a korrepetálás során


Az első alkalommal megbeszélitek, mi az, amit nem értesz, és pontosan mely témakörből lenne szükséged segítségre. Ha egy fontos feleletre készülsz, amely eldöntheti az év végi jegyedet is, akár az adott szituációt is begyakorolhatjátok, és felkészülhetsz a rád váró kérdésekre. A korrepetálás nem olyan, mint egy iskolai tanóra: nem kell attól félned, hogy lemaradsz, mert nem érted meg olyan gyorsan a tananyagot, mint a többiek.

Itt a saját tempódban haladhatsz, hiszen a tanár a te igényeidhez igazítja az oktatást, Téged korrepetál, Rád figyel

 


FaXuniL Kft (H-2220 VECSÉS Város utca 2., telefon:+36-30-256-8-255, adószám13017996-2-13)

Google PageRank