Érettségi vizsga, érettségi bizonyítvány

Az érettségi vizsga felsőoktatási tanulmányaink, így későbbi hivatásunk alapja. Még nincs érettségi vizsgája? Szeretne leérettségezni? Érettségizzen le!

Korrepetálás matematikából, korrepetálás fizikából

A matematikával és a fizikával sok diák hadilábon áll, főként azok, akik inkább humán beállítottságúak, és később nyelvekkel vagy történelemmel szeretnének foglalkozni, így úgy gondolják, nem is lesz szükségük ezekre az ismeretekre.

A matek érettségin viszont biztosan ők is szeretnének könnyen átmenni. Vagy ha még nem vagy utolsó éves középiskolás, de egy fontos dolgozat vagy felelet közeleg, és nem érted az adott témakört, ha most nem sikerül jó jegyet szerezned, később sokkal nehezebben tudod kijavítani. Ráadásul, ha nem sajátítod el ezeket az ismereteket, nem fogod érteni az erre épülő tananyagot sem.

Nincs abban semmi szégyellni való, ha a matek és a fizika nem megy olyan jól, mint az angol vagy a biológia. Főként, ha ezt belátod, és nem félsz segítséget kérni a tanuláshoz.

 

matektanár

 

Ha néhány hónapig eljársz korrepetálásra egy magántanárhoz, és szorgalmasan gyakorolsz, könnyen felhozhatod magad a megfelelő szintre. Ráadásul egy magántanárral nem kell félned attól, hogy nem értesz meg valamit, és emiatt lemaradsz. Ha valami nem világos, egyszerűen megkérdezed; mivel nem az egész osztály előtt kell bevallanod, nem is lesz kellemetlen.
 

fizikatanár

 

Ha a tanár még egyszer, érthetőbben elmagyarázza a szabályt, már könnyebben meg tudod majd oldani a matekfeladatot vagy fizikapéldákat. Válassz egy magántanárt, és készülj fel egyszerűen az érettségire vagy a témazáró dolgozatra!

 

Felkészítés a matematika és fizika érettségire.


FaXuniL Kft (H-2220 VECSÉS Város utca 2., telefon:+36-30-256-8-255, adószám13017996-2-13)

Google PageRank