Érettségi vizsga, érettségi bizonyítvány

Az érettségi vizsga felsőoktatási tanulmányaink, így későbbi hivatásunk alapja. Még nincs érettségi vizsgája? Szeretne leérettségezni? Érettségizzen le!

Sikeres érettségi vizsga akár a nulláról!

érettségi vizsgára felkészülés - tanulni soha sem késő

Az érettségi vizsga az utolsó éves középiskolás diákok első komoly megmérettetése, így nem csoda, ha nagyon izgulnak előtte, és szinte teljesíthetetlen küldetésként élik meg az érettségi vizsgát. Pedig visszanézve már egyáltalán nem tűnik majd olyan nagy falatnak; főként, ha arra gondolunk, hogy vannak, akik már felnőttként, munka mellett állnak helyt rajta.

 

Egyedül nehéz előhozni a megfakult tudást

 

Ha diákként valamiért elmulasztottuk letenni az érettségit, ám néhány évvel vagy akár évtizeddel később úgy döntünk, nem elégszünk meg jelenlegi munkánkkal, inkább tovább szeretnénk tanulni egyetemen vagy főiskolán, esetleg elvégezni egy OKJ-s tanfolyamt, utólag is pótolhatjuk, amit elmulasztottunk, leérettségizhetünk munka mellett is. Dicséretes dolog, ha valaki felnőtt fejjel arra vállalkozik, hogy visszaül az iskolapadba. Hiszen az évek során az egykori tudás megfakul, és már sokkal kevesebbre emlékszünk a tananyagból, mint tizennyolc-húszévesen.
De természetesen kellő szorgalommal és szükség esetén magántanár segítséggel így is sikerülhet az érettségi vizsga.
 

 

Egy tanár segít tervszerűen haladni a tananyagban


Mivel már az is elég nagy elhatározást jelent, hogy egyáltalán belevágunk az érettségi megszerzésébe, természetes, hogy szeretnénk biztosra menni. Nagy munka vár ránk, hiszen szinte elölről kell kezdenünk mindent. Egy középiskolás még jobban emlékszik az órákon tanultakra, öt-tíz év távlatából viszont már kevesen tudják visszaidézni a másodfokú egyenlet megoldóképletét vagy épp a nándorfehérvári diadal évszámát.
Ha tizenéves kor után szeretnénk sikeres érettségi vizsgát tenni, mindenképp szükségünk lesz tanári segítségre. Kiváltképp, ha nem engedhetjük meg magunknak, hogy rendszertelenül, terv nélkül vessük bele magunkat a tanulásba; hiszen így az sokkal tovább tartana, amire pedig a munka mellett nincs időnk.

 

Felkészítés egyéni igények szerint - magántanár, korrepetálás


Ezért érdemes magántanárt fogadni, aki korrepetál abból, amiből kell, és felkészít az érettségi vizsgára, akár magyarból, idegen nyelvből, matematikából, biológiából vagy történelemből van szükségünk segítségre. Magántanáraink mindig figyelmet fordítanak arra, hogy a diák egyéni sajátosságai, tempója és háttértudása alapján állítsák össze az óravázlatokat, és mindent alaposan átismételjenek vele.
Az érettségi tételeket kidolgozva, megtanulva és a feleletet begyakorolva magabiztosan állhatsz majd oda az érettségi bizottság elé. Ha sikeres érettségi vizsgát szeretnél tenni, bátran fordulj hozzánk, és vedd fel a kapcsolatot képzett és tapasztalt és türelmes magántanárainkkal!

 


FaXuniL Kft (H-2220 VECSÉS Város utca 2., telefon:+36-30-256-8-255, adószám13017996-2-13)

Google PageRank